Flere omtaler

Anja, 29
“Det er helt absurd at en ung mann på Manglerud skal sitte med kunnskapen og verktøyet som har fjernet uroen/angsten jeg har gått rundt med daglig, i flere år.
Jeg er fortsatt usikker på hva han gjorde, men det funker, og er det noe jeg ønsker å bruke spenna mine, energien og tiden min på, så er det ting som funker.
Jeg føler at Erik Tømmerås har gitt meg nøkkelen til en dør jeg har prøvd å åpne lenge, og det er så jæ***** deilig! ! Så av hele mitt hjerte og med bena på bakken, vil jeg anbefale å gå til coaching hos Erik T”

Erland Berg, 33 år
“I dag ble jeg endelig røykfri! Hurra!!! :D Jeg tok en time tapping. Noe jeg egentlig ikke hadde noe tro på, siden jeg egentlig koser meg masse med røyken. Men det fungerte, jeg har ikke noe mer lyst på røyk. Fantastisk! Jeg vil anbefale en time med Erik Tømmerås til alle som vil slutte å røyke/snuse, eller har noe annet å ta tak i som feks ryggsmerter. Tusen takk Erik!”

Elin, 20 år
“I really appreciated the coaching, because I felt it made me think a lot more, and it makes it easier to express my inner feelings, by for example creating a mind map. My challenge was to focus on my education and do something about my dreams, to take a step. I felt more satisfied because i got rid of many feelings and I was able to clear my head. Using a mind map is a really helpful tool in the process. I liked the fact that I could express myself, and talk about my own desires in life, and be 100% honest. I would like to recommend this to others, because one small step can make a huge difference, when it comes to acheving your goals:) When you realise your opportunities it’s easier to start.”

Mats Eggum, 20 år
“Erik har skjønt hva livet handler om! om man er kritisk eller skeptiker, som jeg personlig må påpeke jeg er, er det nesten umulig å vri seg unna poengene Erik har fanget opp. Anbefales veldig sterk å følge hans opplysende tankegang, og sette seg inn i mentale posisjonen som frigjør deg selv på en måte som er enkel og resultatsterk. Med sterkeste anbefaling Mats Eggum”